Haroldsdesign

creative solutions

HaroldsDesign is opgericht in 2015 en biedt u sindsdien net datgene wat anderen niet kunnen bieden. Zo kan Harold klantspecifieke oplossingen verzorgen die voldoen aan uw eisen en wensen. Dit o.a. in de vorm van technische dienstverlening en het leveren van maatwerk producten.

Harold heeft daarnaast veel ervaring met de nieuwste productietechnieken zoals computergestuurd lasersnijden, kanten & CNC frezen. Met een werktuigbouwkundige achtergrond en de nodige ervaring op de werkvloer weet Harold de theorie feilloos met de praktijk te verbinden. Met een eigen tekenpakket - Solid Works Premium 2017- en bijbehorende ICT voorzieningen kan Harold voorzien in het uitwerken van uw ideeën in productierijpe producten.

HaroldsDesign heeft een hout & metaal werkplaats en kan hierdoor ook uw producten in eigen huis produceren. Werken op locatie is door het bezit van eigen vervoersmiddelen ook geen probleem. Harold denkt graag met u mee en zal altijd een creatieve oplossing zoeken voor uw vormgevende & technische problemen.

HaroldsDesign staat voor creativiteit, korte lijnen, heldere afspraken, streven naar hoge kwaliteit, klantgerichtheid en service, dit noemt hij: Creative Solutions.

Over Harold

De man achter HaroldsDesign is Harold Kampert. Al op jonge leeftijd werkzaam en hierdoor, naast o.a. zijn opleiding HBO werktuigbouwkunde, veel ervaring opgedaan in de metaalbewerking (MIG-TIG lassen van aluminium, staal & rvs), 3D tekenen, houtbewerking, machinebouw, ontwerpen en het vervaardigen van maatwerk producten. Dit en een gezond stel hersens zorgen ervoor dat Harold kan voorzien in creatieve oplossingen voor al uw uiteenlopende vormgevende en technische problemen.

Binnen de diensten & producten die hij kan leveren wordt er altijd gedacht aan de vormgeving. Creativiteit is voor Harold zeer belangrijk en dit komt dan ook overal terug in zijn werkzaamheden.

 

Wilt u in contact komen met Harold?

u kunt bellen: 06 – 28 49 33 30 of mailen naar: info@haroldsdesign.nl en wie weet zien we u binnenkort in onze eigen werkplaats!

 

creatief  |   direct en professioneel   |   origineel   |   oplossingsgericht

Over Harold