Diensten

Creative Solutions

HaroldsDesign is werkzaam als technisch & vormgevend dienstverlener. Kijk hieronder voor de te leveren diensten en bijbehorende werkzaamheden.

Technische dienstverlening

Onder technische dienstverlening biedt HaroldsDesign werkzaamheden aan die voor uw bedrijf tot meerwaarde zullen zijn. Zo kan Harold voorzien in las & constructie werkzaamheden. Hierbij behoren MIG/MAG en TIG AC/DC op staal, rvs en aluminium tot de standaard te leveren lastechnieken.

Daarnaast is Harold ervaren op het gebied van montage, onderhoud, storing en service aan verschillende machines & producten in uiteenlopende branches. Een voorbeeld daarvan zijn windturbines, industriële wassers, dak-en- wand beplating en poultry verwerkingsmachines.

Tenslotte heeft Harold veel kennis & ervaring in huis over werkplaatsinrichting, productieprocessen en de algemene bedrijfsprocessen binnen de metaal & kleinindustrie. Zo kan hij u bijvoorbeeld van dienst zijn bij een ERP implementatie of process optimalisation binnen uw bedrijf, vraag hierbij naar de mogelijkheden.

Kwaliteiten.

> ICT voorzieningen voor werkzaamheden op locatie,

> voorzien van eigen gereedschappen, lasapparaten, vervoer en werkplaats (op locatie),

> alle elektrische gereedschappen NEN 3140 gekeurd,

> BHV, VCA & GWO onshore (fire awareness, first aid, manual handling & working at heights) gecertificeerd,

> mogelijkheden in de vervaardiging van uw producten door eigen werkplaats en goede contacten met leveranciers.

Technische dienstverlening

3D engineering

Het uitwerken van uw schets of idee tot een productierijp 3D model met plaatwerkdelen, koopdelen en constructie(s) valt onder 2D/3D visualisatie. HaroldsDesign kan voorzien in productontwikkeling, rendering & productie klaar maken van uw producten en projecten.

HaroldsDesign beschikt over Solidworks Licenties met bijbehorende ICT voorzieningen. Hierdoor kunnen wij voorzien in het uitwerken van uw ideeën in productierijpe 3D modellen. Daarbij is fabricatie en levering van uw producten ook mogelijk.

De praktische insteek in combinatie met kennis over vele productietechnieken zorgt voor de meest rendabele, aantrekkelijk uitziende en eenvoudig te produceren producten. Harold is sterk in het ontwerpen van plaatwerkdelen met blindklink verbindingen, spuitgietdelen uit moulded foam (EPP/EPS) en plastics, machineconstructies, verbruikersartikelen en meubels.

Kwaliteiten.

> Up-to-date SolidWorks licentie,

> afgestuurd HBO werktuigbouwkundige (2018),

> ICT voorzieningen voor engineering bij u op locatie (laptop en desktop),

> praktijk gecombineerd met theoretische kennis om tot de beste oplossingen te komen,

> praktische instelling met kijk op kostprijs en overdimensionering,

> sterk in design en visualisatie van het voor u te ontwikkelen product,

> veel kennis van sheet metal, weldments en equations in samenstellingen en parts.

3D engineering

Grafische vormgeving

Het creatieve aspect komt ook terug in het leveren van grafische vormgeving. Zo kan Harold voor u grafische oplossingen bedenken en uitvoeren. Van enkel een logo, een flyer of advertentie tot het leveren van complete handleidingen en folders.

Bekijk ons werk in de projecten en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie rondom de grafische vormgeving diensten.

Kwaliteiten:

> technisch inzicht en kennis gecombineerd met creatieve insteek geeft u voordelen bij technische brochures e.d.

> ICT voorzieningen voor grafische vormgeving op locatie,

> Creative Cloud licentie (o.a. Photoshop, Illustrator & Indesign),

> kennis van Adobe Acrobat invulbare PDF’s vanuit mooie ontwerpen met praktische toepassingen.

Grafische vormgeving

Maatwerk producten

HaroldsDesign levert maatwerk producten voor de zakelijke en particuliere markt. Dit geheel naar eigen wens en gebruik makend van de meest uiteenlopende materialen. Harold heeft een grote affiniteit met het combineren van metaal (aluminium, blauw staal, rvs) met natuurlijke materialen als hout en bamboe. Deze combinatie van het rauwe en stoere van metaal met de schoonheid van natuurlijke materialen spreekt Harold zeer aan.

Dit in combinatie met o.a. de kennis van plaatwerk bewerkingen zorgt voor verrassende maatwerk producten. Onder de noemer producten kunt u reeds geleverde producten bekijken, daarnaast kunt u altijd contact opnemen voor uw eigen unieke maatwerk oplossing.

Kwaliteiten.

> originele designs en maatwerk producten speciaal voor u vervaardigd,

> vakmanschap gecombineerd met machinaal vervaardigde delen,

> robuuste materialen gecombineerd met kleur en eigentijdse accessoires,

> uw product in 3D renders bij aanvraag zodat u al een beeld heeft van het product voordat u de keuze tot aankoop maakt,

> eigen transport waarbij we uw product met de grootste zorg bij u thuis brengen.

 

Maatwerk producten

Benieuwd naar onze nieuwste brochure?

Vraag onze brochure nu snel en gemakkelijk aan! In onze brochure vindt u inspiratie, onze projecten en meer informatie over ons werk.

Vraag brochure aan